Şbt

Bilişim teknolojileri Öğretmenimiz Berna DEMİR'in okulumuz konferans salonunda vereceği "Güvenli İnternet Kullanımı, Ebeveynler için Dijital Farkındalık" seminerine tüm velilerimiz davetlidir.

Ock

İzmir Veli Akademileri kapsamında Okul Psikolojik Danışmanımız Burak BALCI yarın okulumuz konferans salonunda "Aile İçi İletişim Becerileri" semineri verecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ock

Masa Tenisi Okul Takımımız Yıldız Erkek İlçe 4. ve Yıldız Kızlar İlçe 2. olmuştur. Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyoruz.

Ara

Atamızın da sanata ve sanatçıya verdiği öneme sahip çıkarak,okulumuza kazandırdığımiz müzik sinifimizi adeta bir sanat  yuvasina çevirdik. Bununla  birlikte öğrencilerimizin gizli kalmış yeteneklerini,ortaya çıkmamış potansiyellerini de keşfetme firsatini yakalayacagimizi düşünüyor ve geleceğe nice sanatçılar yetiştirmeyi ümit ediyoruz.Müzik Sınıfımızın oluşumuna katkı sağlayan; Başta Değerli Müzik Öğretmenimiz Burak ÖZDOĞRU'ya ve eşi Berna ÖZDOĞRU'ya, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Berna DEMİR'e, Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Leman KIRICI ve Abdullah SARI'ya, Sınıf Öğretmenlerimiz Nurhan TEKÇE, Neslihan AÇIL ve Filiz ERDOĞDU'ya, Okul Müdürümüz Tuncay AKDEMİR, Müdür Yardımcılarımız Servet ÇELİK,Turgay BİÇER,Emirhan BİLİCİ öğretmenlerimize ve emeği geçen tüm personele teşekkür ediyoruz.

Ara

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademisyenlerinden Doç.Dr.Esma ÖZŞAKER "Afetlerde İlk Yardım" konulu söyleşisi okulumuz konferans salonunda gerçekleşti. Esma Hocamıza faydalı sunumundan ve öğrencilerimizin meraklı sorularını cevapladığı için çok teşekkür ederiz TÜBİTAK Bilim Söyleşilerine Bilim İnsanları ve Öğrenci buluşmalarına destek olduğu için okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."

CUMHURİYET 100 YAŞINDA

En Büyük Bayram Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin 100.Yıl Dijital Afiş Tasarım Sergisi

Toki Ahıska Kent Ortaokulu 6.sınıf öğrencilerimizin Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde, canva web2 aracını kullanarak, Cumhuriyetimizin 100.Yılı için tasarladıkları afişlerden oluşan sergimize hoş geldiniz..

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlu Olsun

Merhaba Sevgili Velilerimiz

Bir çoğunuzun bildiği üzere çocuklar arasında sosyal medya

üzerinden yayılan "Kanhı Para" isimli oyun popülerlik

kazanmaktadır. Uzmanlar bu oyunun çocuklarm ellerinde oluşan

yaralar nedeniyle enfeksiyon kapmalarına ve hattaküçük kemik

kııkhklarıa neden olduğunu vurgulamaktadwlar. Okulumuzda

da bu oyunun baz öğrenciler arasında oynandığı tespit edilmiştir

Bütün öğrencilerimiz sııf ortamlarıda konuyla ilgili olarak

rehberlik ve psikolojik danışma servisi tarafndan

bilgilendirilmiştir. Sizlerden ricamrz evde çocuklarmizm ellerini

kontrol etmeniz ve herhangi bir yaralanma gördüğünüz takdirdeo

yaranm nasıl olduğu hakkında çocuğunuzla konuşmanız. Eğer

çocuğunuz bu oyunu oynadığını sizinle paylaşırsa kızmadan ve

korkutmadan bu oyunun zararları hakkında onu

bilgilendirebilirsiniz. Ona buoyunun bircesaret göstergesi

olmadığını asıl cesaretin bize zarar verebilecek birine 'hayır*

diyebilmek olduğunu hatrlatalı.Unutmayı her konuda olduğu

gibi çocuğunuzun ilgi, șefkat ve sevginize ihtiyacı var,

TOKİ AHİSKA KENT İLKOKULU-ORTAOKULU REHBERLiK VE

PSİKOLO.JİK DANIŞMANLIK SERVİSİ

Ekm

Okul Aile Birliği toplantımıza tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm

Toki Ahıska Kent İlk ve Ortaokulu olarak 7-22 Ekim Code Week-Kod Haftasında biz de varız..

Her yıl tüm Avrupada kutlanan Kodlama Haftasının ülkemizdeki bu yılki teması Cumhuriyetimizin 100. Yılı.

Anlamı hepimiz için çok kıymetli olan Cumhuriyetimizin 100. Yılında oluşturduğumuz kodlama haftası etkinliklerimizden

bir tanesi Bilişim Tek. dersinde "Cumhuriyetimizin 100.yıl Logosunu Kodluyoruz", Blok Tabanlı Kodlama uygulaması olan code.org sayfasında öğrencilerimiz 1 ders saatinde kodlarla logoyu çizdirmeleridir. İlkokul öğrencilerimiz "Boyalarla Kodlama" ve İngilizce dersinde "Code and Play" etkinligi ile kodlama haftası kutlanmıştır.

Farklı çözüm yollarıyla her öğrencimizin kendi yazılımını yapması hedeflenmektedir. Tıpkı Cumhuriyetimizin 100.yılına tanık olmamız gibi yazılımın büyülü dünyasıyla yeni keşifler yapacak ve yeni bakış açıları kazanacaklardır.

Ekm

"Akran Zorbalığı" konulu seminer Okul Psikolojik Danışmanı Burak BALCI tarafından yarın saat 13.00 da okulumuz konferans salonunda gerçekleşmiştir.

Ekm

"8.Sinifta Liseye Giriș Sinavina Hazirlanıyorum "

konulu semineri Okul Psikolojik Danışmanı Burak BALCI öğretmenimiz 26 Eylül Salı günü saat 13.00 da okulumuz konferans salonunda gerçekleşmiştir.

Tem

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından akredite edilmiş Erasmus + 2022 kapsamında ,  Toki Ahıska Kent Ortaokulundan Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Berna DEMİR ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Funda TALAY Çek Cumhuriyeti Prag şehrinde yer alan Stredni Zdravotnicka Skola/Okulunda 20-23 Haziran tarihleri arasında "Öğretmenlerin Dijital Dönüşümü" projesiyle iş başı gözlem  faaliyetlerini gerçekleştirdiler.

Haz

Değerli Geleceğimizin Mimarları Gençlerimiz 8.Sınıflarımız, Toki Ahıska Kent Ortaokulundan mezun oldular Hepinizin yolu açık olsun..

Eğitim-Öğretim yolculuğunuzda iyi ki yollarımız kesişti, her zaman yanınızdayız..

Toki Ahıska Kent Ortaokulu Ailesi