Mrt

Yaratıcı Okuma Atölyem e-Twinning Projemiz Süheyla AYDIN öğretmenimizin danışmanlığında öğrencilerimizin emekleri, çalışmalarıyla tamamlanmıştır. Projemize katkı sunan öğrencilerimize proje tamamlama sertifikalarını Okul Müdürümüz Tuncay AKDEMİR takdim etmiştir. Öğretmenimiz ve öğrencilerimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederiz. Proje boyunca çocuklarımızı destekleyen ailelerine de çok teşekkür ediyoruz..

Şbt

Toki Ahıska Kent Ortaokulu proje ekibi olarak projemiz boyunca okuduğumuz kitapları Canva aracını kullanarak resfebelere dönüştürdük.

Şbt

"Yaratıcı Okuma Atölyem" Proje ekibi olarak şubat ayı boyunca kitaplarını okuduğumuz değerli yazarımız Şöhret Doğruyol Sağbaş ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Şbt

Yaratıcı Okuma Atölyem e-Twinning projemizde tüm ortak okullarımız ile birlikte  Güvenli İnternet Gününü etkinliklerle kutladık.

Şbt

Yaratıcı Okuma Atölyem e-Twinning Projemiz kapsamında "Code Week" Haftasında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizin sonucunda Mükemmelik Sertikalarını öğrencilerimiz haketmişlerdir. Özverili çalışmalarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Proje ortaklarımızdan olan Samsun Atakent Atakum Ortaokulu ile eşleştiğimiz öğrencilerimize geridönüşüm malzemelerinden yaptığımız kitap ayraçlarımızı gönderdik.

Şbt

Yaratıcı Okuma Atölyem e-Twinning Projesi "Bir Doğa Masalı"  e-Kitapımızı tüm proje ortağı okullarımızdaki öğrencilerimizle birlikte yazıp seslendirdik. İyi okumalar dileriz..

Şbt

"Böyle Bitmesin" etkinliğimiz kapsamında Okuduğumuz"Çöp Plaza" kitabına tüm ortak okul öğrencilerimiz ile birlikte Padlet web 2 aracımızı kullanarak farklı sonlar yazdık.

Şbt

Yaratıcı Okuma Atölyem e-Twinning Projemiz kapsamında proje ortaklarımız ile birlikte ortak  2022 Yılı Takvimimizi oluşturduk.

Ock

OKULUMUZ 6,7 VE 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ MATEMATİK DERSİNE GÖSTERDİKLERİ İLGİDEN DOLAYI , ÖĞRETMENİMİZ NAİLE BAL TARAFINDAN VERİLEN ÖDÜLLERİNİ ALDILAR.