Nis

Şubat ayı Güvenli internet Kullanımı farkındalığı zamanı..İnterneti çocuklar ve gençler için daha güvenli ve daha iyi bir yer haline getirmek için her yıl kutlanmaktadır. Öğrencilerimizle internet ortamında uyulması gereken kurallar üzerine konuşup çeşitli oyunlar ve etkinliklerle Güvenli İnternet Kullanımının önemini vurguladık.

Nis

Okulumuz Veli Toplantısı gerçekleşmiştir. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz..

Nis

10-14 Nisan İnternet Haftası 2023 " Eğitimde Yeni Teknolojiler" teması ile gerçekleşecektir.

Nis

Okul Basketbol Takımımız İlçe 2. Olmuştuır. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz..

Nis

Okul Futsal Takımımız İlçe 2.olmuştur öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz .

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 108. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vatanımızı savunan tüm șehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz..

Nis

Matematik Öğretmenleri Figen GÜLLÜ ve Merve YILMAZ önderliğinde okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizle birlikte Dünya Pi Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı..

“2500 yıldır kesin olarak hesaplanamadı fakat 3 ile başladığı artık kesin” 14 Mart Dünya Pi Günü kutlu olsun..

Nis

İstiklal Marşımızın TBMM tarafindan kabulünün 102. ylında Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aziz șehit ve gazilerimizi ,büyük şair Mehmet Akif Ersoy' u rahmet ve minnetle anlyoruz..

Mrt

Okulumuz e-güvenlik durumu Silver(Gümüş) etiketini kazanmıştır.

E-Güvenlik Etiketi portalında (www.esafetylabel.eu) doldurmuş olduğumuz e-güvenlik değerlendirme formu sonucuna göre Okulumuz e-güvenlik durumu Gümüş etiketini kazanmıştır. Ayrıca, analiz sonucunda sistem tarafından okulumuz için sunulmuş olan e-güvenlik eylem planına göre, durum iyileştirme çalışmalarına başlanmış olup Altın etiketi kazanma yolunda ilerlemekteyiz.

Mrt

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Abdullah SARI'nın çalıştırdığı okulumuz futbol takımı hazırlık maçını yapmıştır.

Mrt

9 -19 Ekim 2022 tarihleri arasında Okulumuz Bilişim Tek.Öğretmeni Berna DEMİR, Matematik Öğretmenleri Figen GÜLLÜ ve Merve YILMAZ, Türkçe Öğretmeni Süheyla AYDIN önderliğinde öğrencilerimiz okulumuzda artık gelenekselleşmiş olan Kodlama Haftası etkinliklerine katılım sağladılar. Kodlama etkinliklerini yaparken eğlenceli vakitler geçirdiler.Düzenlenen etkinliklere katılımlarımız sonucunda okulumuzca 'Mükemmellik Sertifikası aldık.

Mrt

Toki Ahıska Kent Ortaokulu 7. Sınıf öğrencilerimiz ülkemizin en büyük afet eğitim merkezi olan Buca İtfaiye ve Afet Eğitim Merkezinde Sosyal Bilgiler öğretmeni Nihat Özer ve Beden Eğitimi öğretmeni Leman Kırıcı öncülüğünde afet eğitimi aldılar. Deprem öncesi deprem sırası ve sonrasında neler yapmaları gerektiğini simülasyonlar eşliğinde yaşayarak öğrendiler.

Mrt

Okul Psikolojik Danışmanımız Burak BALCI psikososyal müdahale hizmetleri kapsamında velilerimize deprem bilgilendirme semineri vermiştir.Katılım gösteren velilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Psikolojik Danışmanımız Burak BALCI Psikososyal müdahale hizmetleri kapsamında tüm velilerimize deprem bilgilendirme semineri verecektir. Katılımınızı bekliyoruz..

Şbt

Psikososyal müdahale hizmetleri kapsamında deprem öğretmen bilgilendirme semineri okul Psikolojik Danışmanımız Burak BALCI tarafından gerçekleştirilmiştir.