Nis

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızın 104. yılı kutlu olsun.️

Nis

"Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu,yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir."

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Nis

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kapsamında 26 Nisan günü okulumuzda düzenlenecek kermesimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız..

Mrt

Toki Ahıska Kent Ortaokulu olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim yılımızda da e-Twinning projelerimiz devam ediyor..İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü  bünyesince düzenlenen e - Twinning Hackathon Programı kapsamında düzenlenen; Matematik Öğretmenimiz Figen GÜLLÜ önderliğinde öğrencilerimiz , Türk, İtalyan ve Yunan ortaklarımız ile birlikte “Gamified School” e-Twinning projemizin ilk öğrenci toplantısını 20 Mart akşamı yaptık. Öğrenciler kendilerini ve okullarını tanıttılar. Arkasından eGüvenlik ve eTwinning ile ilgili oyunlaştırılmış ders planımızı uyguladık. Proje ortak okullarımız ile birlikte keyifli bir toplantı gerçekleştirdik.

Mrt

İlçemizde okullar arası düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen ezbere şiir okuma yarışmasında 5.sınıf öğrencimiz İsmail Efe İPEK ikinci olmuş ve bizi gururlandırmıştır. Öğrencimize plaket ve ödülünü Menemen Belediye Başkanı Aydın PEHLİVAN takdim etmiştir.Türkçe Öğretmenimiz Süheyla AYDIN'a emekleri için teşekkür eder,öğrencimize başarılar dileriz.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109.yılında Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile aziz şehitlermizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Kardeş okulumuz Gelişim Koleji öğrencileri bugün okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize FLL,FRC,STEAM ve FIRST değerlerini anlattılar. Öğrencilerimize lego spike robotunu tanıttılar. Birlikte  basit bir FLL robotu yaparak birlikte eğlenerek öğrendik.Okul FLL takımımızın oluşması için okulumuza bilgisayar ve lego spike seti hediye ettikleri için Gelişim Kolejine ve gforce9028 takımına cok teşekkür ediyoruz

Mrt

Okulumuz Yıldız Kızlar Voleybol Takımı kupa ve madalyalarını okul müdürümüz Tuncay AKDEMİR takdim etti. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Abdullah SARI ve öğrencilerimizi tüm Toki Ahıska Kent Okulu olarak kutluyoruz bize bu heyecanı yaşattıkları için teşekkür ediyoruz

Mrt

Cuma günü velilerimiz için Psikolojik Danışmanımız Burak BALCI "LGS Süreci ve Anne Baba-Çocuk llişkisi"

konulu seminer verecektir. Siz değerli velilerimizi bekliyoruz.

12 Mart 1921

İSTİKLÂL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 103.YILINI KUTLUYOR,

MARŞIMIZIN ŞAİRİ MEHMET AKİF ERSOY'U SAYGIYLA ANIYORUZ.

Okulumuz ortaokul öğrencileri arasında yapılan İstiklal Marşı'nın on kıtasını ezbere ve güzel okuma yarışmasında birinci olan 5.sınıf öğrencimiz İsmail Efe İPEK adlı öğrencimize 12 Mart programında Okul Müdürümüz Tuncay AKDEMİR tarafından plaket verilmiştir. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz

Mrt

Sınıf Öğretmenimiz Can DARICI yarın okul konferans salonunda saat 13.45 de "Çatışma ve Stres Yönetimi" semineri verecektir, tüm velilerimiz davetlidir.

Mrt

Okulumuz Yıldız Kızlar Voleybol Takımı final maçı Bülent Okan Ortaokulu ile  karşılaşmasında 3-0 kazanarak ŞAMPİYON olmuştur Beden Eğitimi Öğretmenimiz Abdullah SARI'yı ve öğrencilerimizi bize bu gururu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz Her daim takımımızı destekleyen başta Okul Müdürümüz Tuncay AKDEMİR olmak üzere tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul Psikolojik Danışmanımız Burak BALCI korrdinesinde, Lise Tanıtım Günlerimiz kapsamında Atatürk Lisesi ziyaretimizi gerçekleştirdik.İzmir Atatürk Lisesine okulumuzu ağırladıkları, bizleri bilgilendirdikleri için çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Lise Tanıtım Günleri kapsamında Bornova Anadolu Lisesi ziyaretimizi gerçekleştirdik.İzmir Bornova Anadolu Lisesine okulumuzu ağırladıkları, bizi bilgilendirdikleri ve ilgilendikleri için çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Psikolojik Danışmanımız Burak BALCI koordinesinde lise tanıtım ziyaretleri kapsamında Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeydik. Bizleri ağırladıkları ve bilgilendirdikleri için çok teşekkür ediyoruz.